U tržnom centru Promenada, otvoreno je novo prodajno mesto Supernove u kojem će svi stanovnici Novog Sada i okoline moći da odaberu usluge televizije, interneta i telefonije.

Na ovaj način, Supernova se približila korisnicima i omogućila im da prilikom obavljanja redovne kupovine, svrate i odaberu paket usluga bez kojih je savremeni način života nezamisliv. Za pomoć oko odabira paketa u skladu sa njihovim potrebama i životnim stilom, korisnicima su na raspolaganju i ljubazni poslodavci koji će ih bliže upoznati sa svim prednostima Supernova paketa.

Supernova nudi internet izuzetno velikih brzina – od 60mbs do 1000mbs koji će zadovoljiti potrebe svih članova domaćinstva. Pored toga, korisnici mogu da uživaju u dodatno obogaćenoj TV ponudi sačinjenoj od najboljih sportskih, filmskih i dečjih kanala – SUPERSTAR TV, Arena sport 1-5, Toxic TV, Kurir TV, NBA TV, Klasik TV, Film Klub, K1, FOX, HBO, Nickelodeon, Kazbuka, Disney, Discovery i mnogi drugi. U okviru usluge fiksne telefonije očekuju vas brojne pogodnosti poput 150 minuta za pozivanje ka svim fiksnim mrežama u Srbiji, kao i neograničene minute ka MTS i Supernova fiksnoj i MTS mobilnoj mreži.

Super vest za sve nove korisnike – Supernova paketi su i dalje na promociji “6 meseci za 1 dinar“, a dostupni su i bez ugovorne obaveze.

Više informacija o Supernova uslugama i paketima možete dobiti u svakom trenutku pozivom na broj 19911 ili putem sajta www.mojasupernova.rs.

Autor: nsuzivo.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dejan
20/04/2021 09:04

Super nova nemam reci mnogo su neozbiljni i neorgazovani koliko vec cekam da me prikljuce i koliko cu jos cekati boga pitaj 20 m sam od prikljucka i oni to nemogu da premoste i to bar da su probali nesto da urade nego nista totalno nezainteresovani

jeka
26/10/2022 18:30
Reply to  Dejan

tako je, katastrofa od osoblja, neorganizovano, majstori uzas boziji, jad se nesto pokvari morate cekati po 20 dana da izadju na teren.

Milana
03/01/2022 16:00

Totalno neozbiljni nemamo tv od 29 decembra danas je 3. 1.2022

Nataša
04/11/2022 13:14

Totalno neprofesionalni! Čeka se nedeljama na priključak!!!!!