U želji da ljubav prema vinu i umeće uparivanja hrane i vina podele sa gostima, iz hotela Pupin kreirali su različite set menije tokom septembra.
Provedite prijatne trenutke uz kvalitetan izbor vina i vrhunske kulinarske specijalitete.
SREDA 16. septembar
MEDITERANSKO VEČE
Karpaćo od San Žaka / Muller Thurgau Cantina Terlan 2019
Ravioli od celera sa gamborima / Pinot Grigio Cantina Terlan 2018
File romba sa zelenim šparglama / Chardonnay Cantina Terlan 2019
Krep od pomorandže sa posnom nutelom i sorbeom od marakuje / Ferrari Rose Trento 2019
Uz svako jelo, pažljivo su uparili neka od najinteresantnijih vina sa Italijanskog poluostrva.
ČETVRTAK 24. septembar
POČETAK JESENI
Pate od pileće džigerice sa želeom od aronije
Jelenski ragu sa vrganjima i palentom
Dry age file stejk taljata u sosu od crvenog bibera sa gratinom od krompira
Ravioli punjeni maskarpone sirom i makom u sosu od pomorandže
Njihov meni biće prava prilika za premijeru najnovijih i najuzbudljivijih proizvoda vinarije Aleksandrović.
Promo tekst