Foto: DKCNS - Dečiji kulturni centar Novi Sad

Šestu nedelju 9. Novosadskog BIG dečijeg leta koja se održava od 29. jula do 3. avgusta obeležiće kreativno-edukativne radionice inspirisane evropskim nasleđem pod sloganom “Dunav je naše more”.

Spomen zbirka Pavla Beljanskog od ove nedelje priključuje se našoj manifestaciji i održaće radionice na temu mostova prijateljstva, alasa i šajki, šta se sve može raditi na Dunavu, valcera na valovima i rekama kao diplomatama. Ta institucija otvara svoja vrata od ponedeljka do petka od 11 do 13 časova.

Organizator manifestacije Dečiji kulturni centar Novi Sad zajedno sa ELR Mirimanov svakog dana od 10 do 12 sati drži radionice o kristalima u nama i oko nas, na koji način možemo da povežemo kišu, sneg i grad sa svojim emocijama, odnsono tugom, mališani će učiti i o tome kako da sačuvaju reke i maštom će ploviti kuda žele.

Deca naklonjenija sportu imaju priliku da se oprobaju u kapueri (Kapuera akademija Novi Sad) i pikadu (Vojvođanska pikado federacija), ali i da se upuste u avanturu u Adrenalin parku “Zemlja čuda” (participacija 150 dinara).

Subotu, 3. avgust, obeležiće treći po redu Dečiji kulturni karavan i tada se družimo do 18 do 20 časova u Kulturnoj stanici Svilara u Almaškom kraju. Mališane čeka kolažni program ispunjen performansima i kreativnim radionicama.

Program ispunjen kreativnim i edukativnim radionicama, plesom i predstavama za najmlađe  Dečijeg kulturnog centra u tržnom centru BIG trajaće sve do 1. avgusta, svakog utorka i četvrtka od 18 do 20 časova gde će zabavu moći da pronađe cela porodica.

Spisak radionica, satnica, način prijave učešća kao i informacije o uzrastu kojem je namenjen određeni program, dostupni su na sajtu www.dkcns.rs  ili na zvaničnoj fejsbuk stranici DKCNS Dečijeg kulturnog centra.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments