Šesti NS Market u Kulturnoj stanici “Eđšeg“

       

Šesti NS Market biće održan u subotu, 8. juna, od 11 do 19 časova u prostoru Kulturne stanice “Eđšeg“ (ulica Antona Čehova 4).

Ovoga puta moto NS Marketa je fantaziranje, pozivaju se stari ali i novi izlagače da se pridruže u fantaziranju i da u subotu, 8. juna novim i fantastičnim sadržajima dodatno privuče publika i događaj učini sadržajnim.

U okviru NS Marketa, u dogovoru sa timom Kulturne stanice, koristiće se Centralna dvorana i dvorište “Eđšega“. U dvorani će biti postavljene tezge za handmade i zanatske prizvode, dok će na prednjem delu, neposredno ispred zgrade (pod tremom), biti tezge za izlagače sa hranom i pićem. Kao što su izlagači i posetioci NS Marketa navikli, i ovog puta biće zabavnih sadržaja koji će se odvijati u dvorištu.

NS Market izlagačima nudi prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju vas kao izlagača i vaših proizvoda i usluga.

Ukoliko ste zainteresovani da nastupite i novosadskoj publici predstavite svoj rad i proizvode na Šestom NS Marketu, popunite prijavne formulare koji se nalaze na sajtu www.nsmarket.rs, a potom ih pošaljite na mail adresu [email protected].

Rane prijave poslate do 25. maja omogućavaju vam niže cene zakupa izlagačkog prostora.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments