Kako se bliži EXIT tako svi gledamo u garderobere i razmišljamo šta obući? Rešenje za ovaj problem nalazi se u šoping centru Promenada. Naime, od 1. do 8. jula u Promenadi se održava Shopping Week povodom EXIT-a uz popuste do 70 posto.

Кompletan spisak popusta za Shopping Week možete pogledati na veb-sajtu šoping centra Promenada.

Promenada chill out zona se nastavlja. Pozvani su svi fanovi dobrog provoda i kvalitetne muzike da se i dalje druže na terasi šoping centra Promenada uz DJ nastupe. Svakog dana od 3. do 7. jula, u periodu od 16 do 20 časova. Svratite, uživajte i spremite se za EXIT uz najbolji pogled na Petrovaradinsku tvrđavu.

Kamperi kao i ljubitelji festivala moći će da se relaksiraju u Promenada chill out zoni gde će zagrevanje da počne već u toku dana, a za one najgladnije tokom trajanja festivala u food court-u šoping centru Promenada obezbeđeni su i specijalni popusti i akcije za sve posetioce koji pokažu osoblju restorana EXIT narukvicu.

Foto: Promenada

Restorani i kafići koji učestvuju u akciji su: Lucky 9, New Jamon, Кafidžona, Caribic Pizza, Tortilla Casa, КFC, McDonalds, Loft Rooftop, Brunch, Modena i Svet krofni.

Specijalna pogodnost za sve posetioce EXIT kampa je i besplatan prevoz Promenada autobusom od EXIT kampa do Promenade i obrnuto, uz jedan večernji polazak do mosta Duga preko puta tvrđave. Autobus je potpuno besplatan za sve posetioce sa EXIT kamp narukvicom.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments