U okviru programa “Škola društvenog aktivizma“, Američki kutak Novi Sad i “Novi Lobi“ pokreću sedmi ciklus Osnovne obuke za uključenje mladih u društveni aktivizam koju vodi Kutkov dugogodišnji saradnik Goran Gonđa.

Obuka će biti organizovana kroz seriju od deset radionica koje će voditi stručni tim sastavljen od društvenih aktivista, predstavnika medija, psihologa i sociologa koji imaju dugogodišnje iskustvo angažovanja u sektoru civilnog društva i akademskoj zajednici.

Teme koje će biti pokrivene ovom obukom, kao što su timski rad, veštine javnog nastupa i komunikacije i druge, primenljive su i u svakodnevnom životu, pa će polaznici na kraju obuke izaći spremniji za svakodnevne izazove koji ih čekaju na fakultetu, poslu i u ličnim odnosima.

Nakon završetka obuke, polaznici će dobiti sertifikate.

Program počinje 12. februara u 16:30h i dalje će se održavati svake srede u istom terminu u prostorijama Američkog kutka Novi Sad, Kej žrtava racije 2. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na sajtu americancorners.rs ili prateći objavu na Fejsbuk stranici Kutka do nedelje, 9. februara.

Za ovaj program mogu da konkurišu mladi uzrasta od 18 do 35 godina. Kandidati koju budu primljeni biće kontaktirani u ponedeljak, 10. februara. Program je, kao i svi drugi programi u Kutku, potpuno besplatan.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments