Foto: Blic Sport/Sava Radovanović/Tanjug

– Želim da obavestim moje saradnike, kao i sportsku i fudbalsku javnost da se povlačim sa funkcije predsednika Fudbalskog saveza Srbije. U želji da, pre svega, reprezentaciji omogućim neophodan mir, spreman sam za novu borbu u kojoj ću sve učiniti da demantujem napade na moje ime i ličnost-  rekao je Kokeza.

Slaviša Kokeza podneo je ostavku na mesto predsednika FSS-a, na čijem je čelu bio pet godina. Državni tim predvodiće Dragan Stojković.

– Poštujući sve ono što se u tom odnosu izgradilo, niko ne treba Aleksandra Vučića i Srbiju da brani od Slaviše Kokeze, jer Slaviša Kokeza je bio uz Aleksandra Vučića i Srbiju kada mnogi to nisu smeli ili hteli. Ponosan tada, ponosan i sada kada se brutalno iznose opasne neistine koje su naravno nanele štetu i funkciji koju više neću da obavljam. Povlačim se sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije kako bih celog sebe stavio u službu pravde i istine koji će biti moja vodilja u budućem periodu – naveo je Kokeza.

nsuzivo.rs/Informer

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Zoran
22/03/2021 17:38

Da li je istina da je kupio dva auta ,mercedesa?
Za keš pare,sebi i devojci!!??

Борис
23/03/2021 19:58

Мајко моја, који пацов и он водио фсс. Ко су тек они који су га бирали. Избацити све оне који су га бирали, шумаре, возаче трактора, чистаче…. ццццц мати мати