Foto: Energynet

U vezi sa novonastalom situacijom koja se odnosi na uvođenje vanrednog stanja u Republici Srbiji zbog COVID-19 virusa, obaveštavaju se korisnici usluga JKP “Novosadska toplana” da su prostorije Odseka za odnose s potrošačima zatvorene za posete.

Iz “Novosadske toplane” apeluju na korisnike usluga da se za sva pitanja i reklamacije Preduzeću obraćaju telefonskim ili putem mejla, kako bi svi zajedno što doslednije ispoštovali uputstva i preporuke Vlade Srbije za vladanje tokom trajanja vanredne situacije u zemlji.

Pisanu poštu korisnici mogu ostaviti na šalteru Pisarnice Preduzeća, ali to nek čine samo u slučaju izuzetne hitnosti i važnosti kako bi se neposredni kontakti sveli na najmanju moguću meru, za dobrobit cele zajednice.

Za sve informacije, kao i prijavu reklamacija na kvalitet usluge, korisnicima su otvoreni brojevi telefona 423-712, 420-853 i broj 0800-100-021, svakog dana od 6 do 22 časa.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 4881-105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave. Кorisnici mogu da nam se obrate i putem mejl adrese osj@nstoplana.rs.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments