Avalanch Risk City Jam organizuje treće po redu snowboard takmičenje u gradskim uslovima.

Fascinantna transformacija ravničarskog Novog Sada u privremenu osneženu ski i snowboard stazu, prethodne dve godine privukla je preko 4500 posetilaca dok organizitori CityJam takmičenja najavljuju brojne nove sadržaje i sjajan prateći program. Uz učešće više od 40 profesionalnih sportista iz 9 zemalja istočne i jugoistočne Evrope, posetioci će uživati u najatraktivnijem sportskom programu i pravoj zimskoj atmosferi.

U petak, 22. decembra na platou Spensa i ujedno najvećoj ski i snowboard stazi napravljenoj na prostorima Vojvodine, takmičiće se najistaknutiji skijaši i borderi iz istočne Evrope i regiona.

Prijave za CityJam takmičenje su i dalje u toku na sajtu www.arsf.rs, te su svi ljubitelji ovih sportova dobrodošli. Najbolji takmičari dobiće vredne nagrade, a posetioci priliku da uživaju u umeću i vratolomijama najboljih predstavnika zimskih sportova.

Zabava i za najmlađe

Subota, 23. decembar rezervisana je za posetioce svih uzrasta i uživanje u pratećim sadržajima. Na stazi koju dan pre koriste borderi, u subotu će se skijati i sankati deca kada je organizovano takmičenje u skijanju za najmlađe.

Mališane očekuju i različite radionice kada će uz animatore i članove ski i snoubord klubova moći da zađu u svet zimskih sportova.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments