I nakon jedne decenije, Green Love festival nastavlja da osvaja srca publike širom regiona. Za četiri dana, ovaj renomirani festival elektronske muzike, cenjen u Evropi, proslaviće svoj 11. rođendan sa najboljim di džejevima iz naše zemlje kao i sa vernom publikom.  

Space motion, Wet dreams, Pele Drezgić, Vladimir Aćić, Marko Milosavljević i Lag učiniće sve da u posebnoj i magičnoj atmosferi, ljubitelji dobrog rejva proslave još jedan novi početak.

Možemo slobodno reći, da su svi posebni na svoj način, a da im je svima zajednička besprekorna veština, zvuk koji uzbuđuje kao i energija kojom će 8. februara zasigurno prodrmati publiku.

Podsetimo se, u 2019. godini, Green Love festival okupio je, pored svih velikih domaćih imena elektronske scene, i one koju su u srpsku Atinu dolazili sa svih meridijana.

Prošle godine u martu posetioci su uživali u muzici najtraženije di džejice današnjice Debore De Luca-e, Fatima Hajji Green Love festival, posetila je aprilu, dok su James Zabiela, Nakadia, Jay Lumen i Metodi Hristov plesali pod vedrim nebom u Novom Sadu u junu. Na listi svetskih nalaze se i Regal, Rainer Zonneveld, Nastia, Marika Rossa, Enrico Sangiuliano, ONYVA kao i Vinicius Honorio koji je svečano zatvorio 2019. godinu.

Takođe, i mlade nade di džejinga na festivalu “zelene” magije dobijaju priliku da pokažu svoj talenat i umeće.

Cena ulaznice za rođendansku žurku 8. februara je 1490 dinara i možete je kupiti na svim Gigstix prodajnim mestima.

Ne propustite priliku da budete deo nestvarnog rejv univerzuma jer subota je rezervisana za spektakularno slavlje na Green Love festivalu.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments