Претрага
Претрага
Close this search box.

MMA nada regiona: Upoznajte Juliju Pajić devojku koja ruši sve tabue svog sporta!

Visoka je preko 180 centimetara. Njeni ožiljci i tetovaže govore više od hiljadu reči. Julija Pajić je MMA senzacija koja razbija sve predrasude o učešću žena u tipično muškom sportu.

Domaća publika je poznaje kao perspektivnu borkinju koja je nastupila na prošlom Serbian Battle Championship-u. Ovog puta Julija pred novosadsku publiku izlazi u okviru 25. po redu SBC-a koji će biti održan 7. decembra u Velikoj hali Spensa.

Bojan Mihajlović naš poznati MMA borac i organizator SBC-a, siguran je da upravo Pajićeva, pored primetnog talenta, poseduje i kvalitete karaktera neophodne za uspeh na svetskom nivou. Njegovo mišljenje dele mnogi treneri, ali i borci koji su pesnice ukrstili sa dvadesetdvogodišnjom borkinjom.

Foto: robfotografiert.com

Julija Pajić rođena je 1997. godine u Frankfurtu. Poreklo vuče sa naših prostora, a svoje detinjstvo provela je u Nemačkoj. U MMA je ušla pre dve godine, a za taj kratak period pokazala je veliki potencijal. Poslednji nekoliko meseci živi i nastupa na prostorima bivše Jugoslavije.

Prema njenim rečima, odabrala je upravo ovaj sport sa željom da se suprotstavi muškarcima, sruši sve tabue i pokaže kako žene mogu biti podjednako uspešne u MMA.

Ljubazna, ali ćutljiva, Julija ne odaje previše. Za svoje mnogobrojne ožiljke kaže da su nastali u borbi sa tigrom iz koje je ona izašla kao pobednik. Upravo je to razlog što mlada borkija na svom vratu ima tetovažu ove životinje, koja svakako doprinosi njenoj posebnosti.

Na pitanje da li ima uzore u MMA, Julija ističe Rondu Rouzi čije su borbe inspirisale Pajićevu da se oproba u ovom sportu.

Za svoj uspon i epitet velike nade domaće MMA scene, Julija Pajić najzahvalnija je svom treneru Amiru Sedikoviću, kao i Bojanu Mihajloviću koji je u svojstvu predstavnika MTK Global MMA menadžmenta, sa Julijom nedavno potpisao trogodišnji ugovor.

Autor: nsuzivo.rs

 

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
milecile
26.11.2019 09:08

Jezivo, kad vidim ljude s ovakvim iscrtanim telima, fuj…..

Gost
Pedja
29.01.2020 15:51

Svaka cast

Povezane vesti