Претрага
Претрага
Close this search box.

Uspešni novosadski kik-bokseri u gradskoj kući

U Gradskoj Kući održan  je prijem za uspešne takmičarke i takmičare u kik-boksu koji su učestvovali na međunarodnim prvenstvima u 2017. godini. Kik-boks reprezentacija Srbije se vratila sa odličjima sa dva međunarodna takmičenja, a to su Evropsko juniorsko prvenstvo održano u septembru u Skoplju i Svetsko seniorsko prvenstvo u novembru u Budimpešti. Njih je ispred grada primio Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin.

“Zadovoljstvo mi je što mogu da primim naše uspešne sportiste u Gradskoj kući i da im se u ime Grada zahvalim za sve što čine za promociju našeg grada. Pored toga što su odlični ambasadori Novog Sada, oni su ujedno i na važnoj misiji promocije sporta i zdravog stila života, pravi uzor mladima. Grad Novi Sad je izuzetno ponosan na njihov uspeh sa oba međunarodna takmičenja na kojima su nedavno učestvovali i doneli odličja. Mi ćemo nastaviti da ih podržavamo i želimo im sportsku sreću na naredim takmičenjima” – rekao je Ognjen Cvjetićanin.

Novi Sad je imao šest predstavnika u juniorskoj kik-boks reprezentaciji Srbije koji su osvojili četiri medalje na Evropskom juniorskom prvenstvu u kik-boksu, dok je u seniorskoj konkurenciji, grad sa istim brojem takmičara, osvojio tri medalje na Svetskom seniorskom prvenstvu u kik-boksu.

 

Autor: nsuzivo.rs   Foto: Grad Novi Sad

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti