Sportisti odbojkaškog kluba “Vojvodina NS Seme” na prijemu kod gradonačelnika

       

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin i Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez primili su sportiste i stručni tim Odbojkaškog kluba “Vojvodina NS seme” koji je osvojio treću uzastopnu titulu prvaka države, pobedivši “Crvenu zvezdu” u Superligi Srbije.

“Čuvamo dobru tradiciju, Vojvodina je 16. put državni prvak, klub je stabilan, a igrači, kojima su obezbeđeni najbolji uslovi za treniranje, su sjajni. Siguran sam da su uprava i stručni štab uveliko u pripremama za predstojeću sezonu, pre svega za evropske izazove. Mogu da računaju na podršku Grada, koji je jedan od njihovih najozbiljnijih partnera u svakom segmentu. Oni Novom Sadu uzvraćaju na najlepši mogući način, dokazujući da imaju pobednički mentalitet. Pravi su primer ostalim sportskim klubovima u Novom Sadu, da kada ste jedinstveni i negujete dobru atmosferu, bolji su i rezultati. U ime Grada i Novosađana od srca im čestitam”, naglasio je gradonačelnik Vučević.

Predsednik Upravnog odbora Odbojkaškog kluba “Vojvodina NS seme” Dragoljub Zbiljić rekao je da su dobri odnosi sa Gradom i podrška javnosti Novog Sada u mnogome doprineli uspesima kluba.

“Uspeli smo da rešimo goruće pitanje i da sa svim našim klincima koji su stasali, potpišemo višegodišnje ugovore, tako da imamo okosnicu tima, generaciju koju smo strpljivo čekali”, istakao je Zbiljić.

“Ovim povodom ne bi danas bili u Gradskoj kući da pre šest i po godina gradonačelnik Vučević nije prepoznao da, uprkos teškoćama sa kojima se Vojvodina suočavala, ipak može da se vrati na ispravan put, što smo kao klub i potvrdili. Zahvalni smo mu i trudićemo se da takvo poverenje i u buduće opravdamo”, izjavio je potpredsednik Upravnog odbora Vladimir Šiška. U ime Pokrajinske vlade, čestitke klubu uputio je Vladimir Batez naglasivši da “Vojvodina” ima posebno značenje za Novi Sad, jer je brend srpske odbojke.

“Nadam se da će se odbojka na velika vrata pojaviti na Olimpijskim igrama u Tokiju. Već za dvadesetak dana u Novom Sadu će biti održana Liga nacija, turnir koji se boduje za Olimpijske igre, a u gostima će nam biti svetske odbojkaške velesile kao što su Rusija, Francuska i Japan. To može biti odskočna daska za ovu generaciju vojvođanskih odbojkaša”, poručio je Batez.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments