Brajan Brković, aktivista Stranke Slobode i pravda Dragana Đilasa i unuk Jevrema Brkovića podržao je razbijanje prostorija SNS u Novom Sadu.

– Novi Sad je sinoć očistio još jedne prostorije SNS-a u gradu. Ako nema pravde, slobode i leba za narod neka ne bude mira za vlast. Ako je ovo previše nasilno, posle svega što ljudi doživljavaju od ovog režima, poruka je: NEMA DEMOKRATIJE ZA NEPRIJATELJE DEMOKRATIJE – napisao je Brković na Tviteru.

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Rokyy
04/11/2021 18:27

Svašta. Treba da nas interesuje ko će im platiti tolike kazne. Pretpostavljam taj koji ih je i poslao.

Борис
04/11/2021 19:38

100.000 је мало, мајмунима у хуманом облику треба ставити до знања да се агресивност не исплати у цивилизацији

Tijana
05/11/2021 07:24

Njihov potencijal je samo to: da huškaju i da glume ludilo pod izgovorom demokratije. Njihovo ponašanje je u duhu surovog komunizma. Ko misli drugačije mora da se mrzi i mora biti uništen. Nisam primetila da ova vlast uništava, svi mogu da rade kako hoće i šta hoće. Sećam se za vreme Đilasa, Tadića, Bore itd. doneseni su zakoni za potpuno legalizovanu pljačku od strane vlasti. Ni jednu ulicu nisu uradili i popravili. Sećam se da kada smo konkurisali za sredstva kod bajne im Siepe, nisi mogao da dobiješ ni dinar ako nisi “demokrata”. A o tome koliko je sramota bilo… Učitaj još »

Milun
05/11/2021 08:06

Nemojte razbijati izloge SNS! To plaćaju svi građani Srbije, ne plaća SNS. Tako da će i popravke plaćati svi građani Srbije