Foto: Glas javnosti/Fonet/AP

Goran Rakić, predsednik Srpske liste, rekao je sinoć na konferenciji povodom jučerašnjih lokalnih izbora na Kosovu i Metohiji da je ta stranka ostvarila odličan rezultat. On je istakao da je Srpska lista pobedila u svih deset srpskih opština na Kosmetu.

-Ovo je pobeda Srećka Sofronijevića, Ivana Todosijevića, bake Rumene, Dragice Gašić, ovo je pobeda našeg naroda i predsednika Aleksandra Vučića – naglasio je Rakić koji je juče i jutros pozvao građane na severu Kosmeta d aizađu na izbore što masovnije kako bi pokazali slogu i zajedništvo i borili se za ostavenje svojih interesa- rekao je Rakić.

I gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prokomentarisao je izbore na svom Instagram profilu.

-Danas smo svedočili istorijskoj pobedi Srpske liste, dugo ćemo pamtiti ovaj dan, dan pobede nad bezumljem, dan kad su Srbi ustali složno protiv tiranina! Sve te strašne pretnje, upadi ROSU, svakodnevni napadi i pritisci samo su nas još više utvrdili u odbrani našeg Kosova i Metohije. Mi znamo ko smo i znamo kuda idemo. Mi znamo da pravda pobeđuje, jer smo na njenoj strani. Radujte se, slavite, predaja nije opcija- stoji na ovoj društvenoj mreži.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments