Foto: Fejsbuk/Direktno s Kosmeta
Kolona tenkova Vojske Srbije koja je prema za sada nepotvrđenim informacijama krenula iz Raške ka administrativnoj liniji sa KiM i prelazu Jarinje, pojavila se na brojnim snimcima na društvenim mrežama.
Na slikama i snimcima se mogu videti modernizovani tenkovi T-72 MS koji su opremljeni novom optikom i najsavremenijom borbenom opremom i čine deo ruske vojne donacije Srbiji.

Danas nešto pre podneva dva srpska “Miga 29” nadletala su Jarinje u znak protesta zbog uvođenja reciprociteta za registarske tablice i prisustva specijalnih jedinica Rosu na severu Kosova blokirali taj prelaz.

Da podsetimo, građani nezadovoljni odlukom Prištine o zameni registarskih tablica ulaze u šesti dan protesta na severu Kosova i Metohije, kod prelaza Jarinje i Brnjak. Jedinice Vojske Srbije su u povišenoj borbenoj gotovosti u garnizonima Raška i Novi Pazar.

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Ns.1
25/09/2021 17:29

Zauzeti sever pa onda sesti za pregovaracki sto!!!

Sasa
26/09/2021 13:35
Reply to  Ns.1

Ko ce zauzeti sever? Izdajnici i lopovi u vlasti sa kriminalcima sa Kosova? Nema sanse.

Upitnik
25/09/2021 18:39

Migovi leteli u znak protesta? Jel se i tenkovi vozaju u znak protesta? A šiptari nameštaju igru opet kako Srbi prvi napadaju i to bombama i svi strani mediji su to već preuzeli, a o pretučenim Srbima neki dan se ćuti čak i u našim. Opet će nas navući braća evropljani… Slepci jedni