Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa danas mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove ”Izvan granica realnosti” i ”Osvetnici: Rat beskraja”.

Arena Cineplex

Film „Izvan granica realnosti“, reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Činkvemanija, u kojem glavne uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima, kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu.

Film „Izvan granica realnosti“, možete pogledati u terminima od 18:15, 20:15 i 22:30, po ceni od 350 dinara.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film Osvetnici: Rat beskraja. Ovo je američki naučnofantastični superherojski film rediteljskog dvojca Entonija i Džoa Rusoa, a po scenariju Kristofera Markusa i Stivena Makfilija na osnovu stripa Osvetnici autora Stena Lija i Džeka Kirbija i nastavak filma Osvetnici: Era Altrona iz 2015. Producent filma je Kevin Fajgi.

Očekujte neočekivano sa svim voljenim herojima okupljenim na novom zadatku, u filmskom putovanju bez presedana gde će se sresti svi likovi Marvelovog filmskog univerzuma. Karte će biti položene, po poslednji put i to na ultimativni, najsmrtonosniji način do sada. Osvetnici i njihovi saveznici moraće da budu spremni da žrtvuju sve u pokušaju da savladaju moćnog Tanosa, pre nego što on uništi ceo univerzum.

Film Osvetnici: Rat beskraja, prikazuje se u 14.00, a cena jedne karte je 350 dinara, a u terminu od 15.10 po ceni jedne karte od 750 dinara i u terminu od 16:00, cena je 320 dinara,  17.00, a cena jedne karte je 520 dinara, u terminu od 18:10, cena je 805 dinara, a u teminu od 19:00, cena je 375 dinara, u terminu od 20:15, a cena je 520 dinara, u terminu od 21: 15 cena je 805 dinara, a termin 22: 15 cena je 375 dinara.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

video: Taramount

video: MegaComFilm

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments