Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Boemska rapsodija”, “Grinč” i “Drugi čin”.

Arena Cineplex

“Boemska rapsodija“ je biografski film koji slavi grupu Queen, njihovu muziku i izvanrednog frontmena Fredija Merkjurija, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti. Kroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, film takođe prati i meteorski brz razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u, kada je Merkjuri, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

“Grinč” je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma. Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza.

Film “Grinč”, kao i jos mnogo filmova možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Cinestar BIG

Ako ste voleli romantične komedije Neplanirano venčanje s Matthewom McConaugheyjem, Dogodilo se na Manhattanu i Za sve je kriva svekrva sa Jennifer Lopez u glavnim ulogama, ovu ćete obožavati.

Radnja filma prati Maju (Jennifer Lopez), trgovca, koja potpuno menja svoj način života i navike kako bi dokazala da titula i diploma nisu presudne ako želimo uspeti u životu.
Maja živi u Kvinsu i već 15 godina radi isti posao u supermarketu. Nakon što očekivanu promociju dodele nekom drugom, uz pomoć falsifikovane biografije i najbolje prijateljice Žoan dobije kancelarijski  posao iz snova. Jedini je problem što o tom poslu ne zna apsolutno ništa a mora i ozbiljno da poradi na svom stilu.

Film “Drugi čin”, možete pogledati u više termina.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments