Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Kralj lopova”, “Snežna kraljica – Svet ogledala” i “Džulijet”.

Arena Cineplex

Film “Kralj lopova”, reditelja Džejmsa Marša, u glavnim ulogama Majkl Kejn, Majkl Gambon, Čarli Koks možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Neverovatna istinita priča o pljački dijamanata u Haton Gardenu, najvećoj u britanskoj istoriji .Grupa starijih muškaraca, iz trezora u Haton Gardenu u Londonu ukrala blago ukupne vrednosti 200 miliona funti.

Film “Kralj lopova”, možete pogledati u terminimu od 19:20 i 22:25 po ceni od 350 dinara i u 16:15 po ceni od 450 dinara.

 

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Film“Snežna kraljica – Svet ogledala”,  možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Glavna junakinja filma je devojčica Gerda, koja za razliku od svojih roditelja i brata, jedina nema čarobne moći. Jednoga dana, strašan kralj Harald, koji čaroliju vidi kao pretnju „običnim“ ljudima, protera sve čarobnjake, uključujući i Gerdinu porodicu u Zemlju ogledala. Postoji samo jedan način na koji Gerda može da spasi svoje roditelje, sve ostale čarobnjake i magiju, a to je da otkrije svoje čarobne moći. Jedina osoba koja joj može pomoći u tome je Snežna kraljica.

Film “Snežna kraljica – Svet ogledala”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

 

Cinestar BIG

Cinestar predstavlja film “Džulijet”, reditelja Jesse Peretzu glavnoj ulozi Chris O’Dowd, Rose Byrne, Ethan Hawke

Eni je zaglavila u dugogodišnjoj vezi sa Dankanom, koji je opsednut rokerom Takerom Krouom. Kada akustični demo Takerove pesme od pre 25 godina izađe u javnost, počinju da se dešavaju velike promene u životu rokera. Film po romanu Nika Hornbija, ‚‚Džulijet, otvoreno’’ je komična priča o drugim šansama.

 

Film “Džulijet”, prikazuje se u 18:50 i 20:45 po ceni od 380 dinara.

 

Autor: nsuzivo.rs

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments