Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Povratak Meri Popins”, “Aladin i leteći ćilim” i “Leptir”.

Arena Cineplex

Film “Povratak Meri Popins”, reditelja Rob Maršal u glavnim ulogama, Emili Blant, Meril Strip, Kolin Fert možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

U depresivnoj eri Londona, sada odrasle Džejn i Majkl Benks, zajedno sa troje Majklove dece, posetiće zagonetna Meri Popins koju prati određeni lični gubitak. Zahvaljujući svojim jedinstvenim, magičnim veštinama i uz pomoć njenog prijatelja Džeka, pomoći će ovoj porodici da ponovo otkriju radost koja se izgubila u njihovim životima.

Film “Povratak Meri Popins”, možete pogledati u terminimu od 12:00, 15:00 po ceni od 300 rsd i u 17:00 po ceni od 350 dinara.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Film “Aladin i leteći ćilim”,  možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Aladin živi u Pjortu, malom pustom selu u Bulgislavu, zajedno sa majkom, ocem i kozom Rajkom. Pjort je lepo i zanimljivo mesto, ali vrlo malo, pa Aladin sanja o pustolovinama u velikom svetu koji se nalazi iza planina na horizontu. Aladinov otac uopšte ne podržava svog sina. Na fantastičnom letećem tepihu, koga je dobio od El Faze, Aladin sa svojom vernom prijateljicom kozom Rajkom, leti prema suncu sa zadatkom da vrati El Fazi izgubljeno unuče.

Film “Aladin i leteći ćilim”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

 

Cinestar BIG

Cinestar predstavlja film “Leptir”, reditelja Michael Noeru glavnoj ulozi Charlie Hunnam, Rami Malek, Tommy Flanagan.

Hey you bastards I’m still here – legendarna je rečenica iz filma LEPTIR  iz 1973. godine. Rimejk  je baziran na klasiku Henrija Charriera poznatog kao Leptir, koji je lažno optužen za ubistvo i osuđen na doživotni zatvor.

Henri „Papillon” Šarije je sitni kriminalac, pogrešno uhapšen  i optužen za ubistvo koje nije počinio, te je osuđen na doživotnu kaznu u zloglasnoj zatvorskoj  koloniji na Đavoljem Ostrvu u Francuskoj Gvajani. Odlučan da pobegne iz zatvora, udružuje se s ekscentričnim kriminalcem  Lujem  Degom (Rami Malek), koji u zamenu za zaštitu pristaje da finansira njegov  beg.

Film “Leptir”, prikazuje se u 17:45, 20:15 po ceni od 400rsd, i u 22:45 po ceni od 400 rsd.

 

Repertoar novosadskog bioskopa SineStar Big možete pogledati OVDE.

 

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments