Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove, “Berlin, volim te”, “Alita: Borbeni anđeo”i “Srećan dan smrti 2”.

Arena Cineplex

Film “Berlin, volim te”, reditelja Dianna Agron, Peter Chelsom u glavnim ulogama Keira Knightley, Helen Mirren, Luke Wilson možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

U prethodnim nastavcima obrađene su romantične priče u Parizu, Njujorku i Rio de Žaneiru. Svaki film sastoji se od najviše 10 epizoda koje ilustruju univerzalnost ljubavi u velikim gradovima širom sveta. Berlinska priča sastoji se od devet epizoda. Mogla bi se nazvati i ”Berlin koji volim” gde se spajaju različiti muškarci i žene i pričaju svoje ljubavne priče.

Film “Berlin, volim te”, možete pogledati u terminimu od 20:00 i u 22:15 po ceni od 350 rsd.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

 

Cineplexx Promenada

Film “Alita: Borbeni anđeo”,  možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Više od petnaest godina scenarista Džejms Kameron je pripremao svoju adaptaciju manga stripa “Alita: Borbeni anđeo”, koji je pre trideset godina osmislio i nacrtao japanski umetnik Jukita Kišira.

Film “Alita: Borbeni anđeo”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

 

Cinestar BIG

Cinestar predstavlja film “Srećan dan smrti 2”, reditelja Christopher Landon-au glavnoj ulozi Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine.

Džesika Rut predvodi ekipu u nastavku filma punog neočekivanih obrta i zapleta, koji je oduševio publiku 2017. godine. Ovoga puta, naša junakinja, Tri, shvatiće da je umiranje iznova i iznova mnogo lakše od izazova koji tek slede i opasnosti koja ih vreba.

Film “Srećan dan smrti 2”, prikazuje se u 19:00 i u 22:50 po ceni od 400rsd.

Repertoar novosadskog bioskopa SineStar Big možete pogledati OVDE.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments