Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?(VIDEO)

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Solo – STAR WARS PRIČA” i “Doviđenja, tamo gore”.

Arena Cineplex

Film “Doviđenja, tamo gore”, reditelja  Catherine Bozorgan u kojem glavne uloge tumače Nahuel Pérez Biscayart, Albert Dupontel, Laurent Lafitte možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

U novembru 1919. dvojica preživelih iz rovova smišljaju šemu sa spomenicima veteranima. Jedan je izuzetni dizajner, a drugi skromni računovođa. U Francuskoj ludih dvadesetih, njihova operacija postaje koliko opasna, toliko i spektakularna.

 Film “Doviđenja, tamo gore”, možete pogledati u terminima od 18:05 po ceni od 350 dinara.

 Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

 

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Solo – STAR WARS PRIČA”. Ovo je avantura, akcija reditelja Ron Howard, a glavne uloge tumače, Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Donald Glover, Woody Harrelson.

Solo – Star Wars priča ukrcaće nas na Milenijumskog Sokola i povest na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija. Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznat svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku. Tako će se ucrtat put na kome će Han Solo postat jedan od najvoljenijih likova Star Wars sage.

Film “Solo – STAR WARS PRIČA”, prikazuje se u 14.00, a cena jedne karte je 750 dinara, a u terminu od 15.00 po ceni jedne karte od 320 dinara i u terminu od 16:45, cena je 750 dinara,  17:30, a cena jedne karte je 545 dinara, u terminu od 19:00, cena je 400 dinara, a u teminu od 19:30, cena je 830 dinara, u terminu od 20:15, cena je 545 dinara, a u teminu od 21:45, cena je 515 dinara, u terminu od 22:25, cena je 515 dinara, a u teminu od 23:00, cena je 545 dinara.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs
Video:Gaumont
Video: Star Wars

Komentari: