RAS Srbija

Za nabavku opreme za svečano novogodišnje osvetljenje, Grad Novi Sad će izdvojiti 12.500.000 dinara bez PDV-a.

Rasveta koja se potražuje dopuna je i proširenje postojećeg osvetljenja, zaključeno je uvidom u tendersku dokumentaciju. Svetleća dekoracija biće postavljena na Bulevaru oslobođenja, u Zmaj Jovinoj i Ulici Modene, kod Železničke stanice i u Miletićevoj ulici. Planirana se i kod Srpskog narodnog pozorišta, Gradske kuće, Dečije bolnice, Urgentnog centra i novosadskog porodilišta “Betanija”.

Za Zmaj Jovinu ulicu planira se 25 ukrasa u obliku sijalica za stabla drveća, dok se za Gradsku kuću nabavlja svetleća oznaka “2022”. U Ulici Modene biće postavljena Figura Deda Mraza i praznično svetleće poštansko sanduče , dok će okolinu pozorišta ukrasiti saonice sa LED rasvetom, dve figure irvasa sa LED osvetljenjem, a na stubovima će biti postavljeno 10 svetlećih ukrasa prazničnih motiva.

Na Bulevaru oslobođenja nabavlja se sto komada “svetlosnih lančanica” u beloj boji kao dopuna već postojeće dekoracije koja se postavlja na drvored.

U Miletićevoj ulici u planu su dve plavo-bele dekoracije “preko ulice”, kao i sedam plavo-belih svetlećih pahulja. Dečiju bolnicu treba da ukrasi i trodimenzionalna jelka različitih boja sa svetlećim lampicama i 200 komada ukrasnih kugli. Jelka se nabavlja i za Urgentni centar,  dok će pet svetlećih zvezda ukrasiti novosadsko porodilište.

Kružni tok kod Železničke stanice biće ukrašen figurom fontane sa centralnim motivom pahulje koja bi trebalo da bude težine 267 kilograma.

Rok za podnošenje ponuda je 29. septembar, ugovor traje 40 dana, odnosno delovi lampi, sijalica i druga svetleća oprema treba da bude isporučena u tom periodu, navodi se u javnoj nabavci.

nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Upitnik
24/09/2021 13:36

Da li će te konačno biti za višekratnu upotrebu, ili opet jednogodišnje? Jel moguće da su sve crkle od prošle godine? A broj se ne prepravlja nego pravi novi od nule?

Elektricitet
24/09/2021 13:56

Opet ćete struju da nam kradete i naplaćujete.

Irena
24/09/2021 14:08

Podelite prošlogodišnje okolnim gradicima, jer ne vredi sto imaju fond kad ga pokradu a da se ne kupi ni jedan bedni ukras.Recimo u palanci svake godine organizuju kićenje jelke na platou i deca moraju doneti ukrase.Ti isti ukrasi izgleda budu bačeno zajedno sa jekom i tako u nedogled godinama

Sramota
24/09/2021 17:27

Bolje da te pare ulazete u svetlosnu signalizaciju i da se uvede zeleni signal… nit bi bilo toliko guzve po gradu i bilo bi bezbednije…

Vesna
24/09/2021 17:55

Ne bi mogli da spavamo spokojno,bez novogodišnje rasvete!!!