Nakon današnje konferencije i još jednog u nizu performansa Borislava Novakovića na Trgu slobode počele su da se nižu salve uvreda i pretnji Staši Stojanović, koja se pojavila na konferenciji da demantuje Novakovića.

Na adresu naše redakcije stigla je fotografija prepiske iz grupe aktivista Narodne stranke koju nam je poslao njihov ogorčeni član.

U Viber grupi Narodne stranke objavljen je poziv za formiranje takozvane “Pajser brigade” koja bi bila zadužena da tuče žene. Poziv za formiranje ekipe za prebijanje žena nastao je samo zbog pojavljivanja Staše Stojanović na konferenciji.

Borislav Novaković koji nije imao hrabrosti da danas izađe pred novinare na sopstevnoj konferenciji, ispijao je kafu u kancelariji.

On se pre nekoliko dana fotografisao sa svojim omladinicima u kafiću i fotografiju okačio na Tviter na kome je napisao “Maksa, Boris i ja. Dogovor je pao. Kakav? Čuće se.

 

Nakon što smo danas videli sliku iz Viber grupe svima je jasno o kakvom se dogovoru radi.

Pozivamo celokupnu javnost da osudi poziv na bilo koju vrstu nasilja, a posebno za poruke koje pozivaju na nasilje nad ženama.

D. Kovač

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Gile89
26/05/2021 18:31

Stop nasilju nad normalnim zivotom od strane napadnih naprednjaka. Pa bile to i tako ruzne zene. P.S. nisam ni blizu naprednjaka, a kamoli dosovaca i takvih ali seljana poput ove bas para zdrav razum preformansom.

Maxa pajser
26/05/2021 19:02

Ovaj ćoravi samo zene i moze da tuce

Kimkardašio si
27/05/2021 12:13

Makso gradonačelniče!!!