STRAVIČNI MASAKR: Trostruko ubistvo u stanu u Novom Sadu

       

U stanu u Novom Sadu jutros se dogodilo stravično trostruko ubistvo u Ulici Petefi Šandora u naselju Telep. Sa ranama na glavi pronađeni su mrtvi otac, majka i ćerka.

Bez znakova života policija je zatekla Branislava Pajića (57), njegovu suprugu Nadu Pajić (57) i njihovu ćerku Mirjanu Janković (32). Policija je odmah blokirala i obezbedila dokaze na mestu nezapamćenog zločina.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, postoje indicije da je ubistva počinio zet porodice Pajić, koji je imao izrečenu meru zabrane prilaska i komuniciranja. Protiv njega je pre izvesnog vremena podneta i krivična prijava za nasilje u porodici.

Policija sa nadležnim tužilaštvom intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti događaja i na pronalsku počinioca. Saopšteno je iz MUP-a

Autor: Nsuzivo.rs/Pink/Kurir/
1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Drug Ilija
24/05/2019 10:05

Sitem treba da promeni prvo odnos prema vaspitavanju dece, maksimalnoj zaštiti porodice i promovisanju porodičnih vrednosti(majka, otac, deca) podsticanje da takvi ljudi imaju prioritet pri zaposlenju…najstrože kazne za teska krivična dela uključujući i narko dilere…