U ponedeljak, 13. avgusta Arena Cineplex poklanja svojim posetiocima SUPER PONEDELJAK! Cena ulaznica za sve filmove iznosiće samo 150 dinara.

Super ponedeljak postao je tradicionalno omiljena akcija fanova Arene Cineplex koju centralni novosadski multipleks organizuje dva puta godišnje.

Kako bi bioskopski doživljaj bio potpun, Arena Cineplex će obezbediti filmofilima i specijalnu SUPER COMBO ponudu po ceni od 150 dinara koja obuhvata srednje kokice i točeni srednji sok.

Filmovi koji će biti prikazani tokom ovog super bioskopskog dana su neki od najaktuelnijih naslova kako za najmlađe, tako i za starije. Naslovi koji će se naći na repertoaru 13. avgusta su Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje, Pravednik 2, Špijun koji me je šutnuo, Mama Mia, Nemoguća misija: Razilaženje, Neboder, Voleti Eskobara, Moj lažni muž, Oušnovih 8, Plan bekstva 2, Sikario 2, Antmen i Osa, Svet iz doba Jure, Luis i drugari iz svemira, Zec Petar, Neviđeni 2 i Ukradena princeza.

Zbog velikog interesovanja, karte nije moguće rezervisati nego će biti omogućena isključivo fizička prodaja na blagajnama Arene Cineplex.

Karte su u pretprodaji!

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments