SUTRA PORANITE NA POSAO: Protestanti ujutru blokiraju grad

       

Građani koji protestuju protiv poskupljenja goriva, ponovo ujutru u 7 časova, žele da blokiraju centralne gradske ulice, tako stoji u obaveštenju na njihovoj Fejsbuk grupi.

Kao moguće lokacije blokada u gradu, pominju se ponovo Jevrejska i Futoška ulica, kao prilazi gradu iz smera sa autoputa, kao i iz smera Bačke Palanke i to u Futogu i Veterniku, sudeći po prethodnim blokadama, mogli bi biti blokirani i Bulevar cara Lazara te Ulica cara Dušana.

U okolini grada, protestanti žele da blokiraju žabaljski kružni tok, te izlaz na autoput Beograd-Zagreb kod Rume i prilaze Zrenjaninu iz smera Novog Sada, Vršca i Temišvara, a proteste su najavili i u Odžacima i Bačkom Petrovcu i u Inđiji.

Savetujemo Vam da izbegavate pomenute pravce.

Ostaje nam da se nadamo da će protestanti imati razumevanja za zaposlene. Deo građana već sada negoduje blokade.

Bilo kako bilo, nadamo se da građani neće imati većih problema zbog najavljenih blokada.

Autor: nsuzivo.rs

9 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dragan
10/06/2018 19:08

Ja radim takodje sutra, ali podrzavam sve koji hoce da protestuju sa razlogom. Vise mi znacio buducnost svih nas nego jedan dan na poslu. Samo napred i da srusimo ovu bagru!!!!

Sale
10/06/2018 19:17

Alo jel vi mislite da ima bolesnih ljudi kojima treba terapija, ometate rad hitnih službi a nekom život zavisi od toga. Nađite neki drugi vid protesta blokirajte naftagas i benzinske pumpe

po labrnji
11/06/2018 01:08
Reply to  Sale

Zali se onima koji su povecali cene goriva, oni su krivi i za ometanje rada hitnih sluzbi i ugrozavanje zivota.

detelinara
10/06/2018 19:35

Maltretiraju narod, aj nek se meni nadju na putu, odose im gume! BLOKIRAJTE PUMPE BRE A NE LJUDE DA TERORISETE. SRAM VAS BILO, SVOJE SRBE TERORISETE, nesrbi jedni!!!

po labrnji
11/06/2018 01:09
Reply to  detelinara

Ajde probaj

Trojan. Exe
11/06/2018 12:36
Reply to  detelinara

Obezbeđeni su prolazi za vozila hitne pomoći, i vozila koja NE žele da učestvuju u ovome. Lično sam proverio. A inače da ti kažem jeebe se nadležnima, i ostalima hoćeš li ti blokirati pumpu. A uz put da ti kažem nisu pumpaši digli cene. Treba SVI da izađemo. Jedino tako će nas shvatiti ozbiljno, a ne gume da bušimo junačino.

deja
10/06/2018 20:51

treba dici glas …ali dosta nam je nemastine guzvi i bolkada i cekanja… treba blokirati pumpe kako bi im stala prodaja goriva tako da to i drzava oseti …ps manje para u kasi u usput i rafineriju kako nebi mogli da snabdevaju pumpe to je mozda resenje a ne blokirati vec napaceni narod …hvala

Srbija
10/06/2018 21:08

Sram bilo sve te idiote. Neka idu blokirati vladu Srbije a ne da maltretiraju narod. Sad postavljam pitanje gde je policija i vojska. Ja se ne osećam kao slobodni gradjanin ove države jer svako može da me zlostavlja bez ikakvih posledica.

Trojan. Exe
11/06/2018 12:46
Reply to  Srbija

🙂 🙂 🙂 sad se pitate gde je vojska a glasali ste da se ukine redovno služenje vojnog roka 🙂 🙂 🙂 eto kakav smo narod. I šta kažete ne osećate se bezbedno? Slobodno se obratite svoj ovoj izopačenoj omladini što sede ispred računara po ceo dan i trunku od nerada, ili onim narkomanima što se fiksaju po ulazima zgrada. Možda oni odluče da vas zaštite da se osećate bezbedno. Iskreno se nadam da ćete naći vremena da porazmislite o tome šta se stvarno dešava.