Sa velikim entuzijazmom i uzbuđenjem, deseti po redu NS Market organizuje se u subotu, 23. novembra. Jubilarni susret, pod sloganom “Sve za 10“ biće i ovog puta u fantastičnom prostoru Kulturne stanice “Eđšeg“ (Antona Čehova 4), od 11 do 19 časova.

Pozivaju se svi stari i novi izlagači da se pridruže na ovom druženju, te da Novosađankama i Novosađanima, ljubiteljima originalnih, umetničkih, zanatskih i hand made sadržaja ponude sve ono što jubilej omogućava – najlepše boje, najbogatije ukuse, najunikatnije kreacije.

NS Market izlagačima nudi atraktivan prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju proizvoda i usluga na društvenim mrežama. Nude dobru energiju koju na NS Marketu stvaraju i dele.

Zbog vremenskih prilika, ovog puta će se koristiti Centralna i Mala dvorana KS “Eđšeg“. Naravno, biće zabavnih i muzičkih sadržaja, a povodom jubilarnog događaja obezbeđena su poklon iznenađenja za izlagače i publiku.

Svi koji su zainteresovani da novosadskoj publici predstave svoj rad i proizvode na NS Marketu, treba da popune prijavni formular koji se nalazi na sajtu www.nsmarket.rs, a potom ga pošalju na mail adresu novosadskimarket@nsmarket.rs.

Rane prijave poslate do 11. novembra omogućiće izlagačima pogodnosti pri zakupu izlagačkog prostora.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments