SVEDOČENJE KOMŠIJA SA TELEPA: Iz kuće strave su se čuli krici i buka, a ovo su poslednje reči koje su se čule

       
RAS SRBIJA

Čula sam jutros vrisak i Nadu kako zapomaže, kaže za “Blic” jedna od komšinica u Ulici Petrefija Šandora u Novom Sadu gde se jutros dogodilo jezivo trostruko ubistvo.

Prema prvim informacijama Goran Janković rano jutros ubio je Branislava Pajića (57), njegovu suprugu Nadu (57) i njihovu ćerku, a svoju suprugu, Mirjanu Janković (32).

Komšinica za “Blic” kaže kako je rano jutros čula da se u kući Pajića nešto loše događa i da je odmah probudila sina kako bi otišao da proveri da li su svi dobro.

– Čula sam vrisak i Nadu kako zapomaže i viče: “Zete jesi li sada zadovoljan?!”. Posle toga čuo se još jedan jeziv vrisak – kaže uznemirena komšinica.

Kako dodaje, njen sin se ubrzo uputio ka kući Pajića kako bi proverio da li je sve u redu, međutim na lice mesta već je stigla policija jer je član ove porodice video tragove krvi u dvorištu i prijavio zločin.

Dva puta se rastajali jer je tukao

Njih dvoje imaju dvoje male dece, i za sada je potpuno nejasno šta je sa njima i gde su deca bila kada se jeziv zločin odigrao.

– Oni su bili neko vreme u braku kada su dobili prvo dete. Međutim ubrzo su se rastali zbog nasilja i ona se vratila kod roditelja. Međutim, posle nekog vremena su se pomirili, dobili drugo dete… Svi smo mislili da će ovaj put sve biti u redu, da su se smirili – priča komšinica porodice Pajić.

RAS SRBIJA

Međutim, i nakon što su dobili drugo dete, ponovo su nastali problemi i Mirjana je Gorana ponovo 10. maja prijavila za nasilje u porodici i vratila se kod roditelja. On je dobio zabranu prilaska.

Autor: Blic.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments