TEŠKA NESREĆA U SREMSKOJ KAMENICI: Šestoro mladića zadobilo teške telesne povrede

       

Šestorica mladića teško je povređeno u sudaru dva automobila koji se dogodio sinoć u 2:30 časova u Ulici vojvode Putnika, kod fakulteta “Edukons” u Sremskoj Kamenici.

Portparolka Hitne pomoći doktorka Ivana Ramović rekla je da je 21-ogodišnji mladić zadobio višestruke traume i da je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Povređeni 19-ogodišnji momak zadobio je potres mozga i posekotine glave. Još jedan devetnaestogodišnjak zadobio je višestruke povrede glave. Mladić star 20 godina takođe je zadobio višestruke povrede glave i potres mozga.

Još jedan momak čije je godište nepoznato zadobio je povrede grudnog koša.
Svi oni su, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezeni u Urgentni centar.

U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je primljeno šest mladića, od kojih je petoricu dovezla Hitna pomoć. Kako navode, T. A. (21), L. B. (19) Š. M. (19) P. S. (19), T.S. (20) i P. I. (20) su van životne opasnosti.

“Dva pacijenta sa politraumatskim povredama su nakon ukazane blagovremene dijagnostike i opservacije primljena na Odeljenje intenzivne nege i terapije UC radi daljeg lečenja, dok je kod preostala četiri lakše povređena pacijenta u toku dijagnostika i opservacija“, navode u KCV-u.
Policija je obavila uviđaj, a tačne okolnosti udesa tek treba da budu utvrđene.

Autor: 021.rs
nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments