Novosađani koji žele da dobiju najkvalitetnije srednje obrazovanje u četiri najtraženije oblasti rada, svoje poverenje mogu da predaju Školi za srednje obrazovanje TESLA CENTAR.

Ova škola akreditovana je rešenjem Ministarstva prosvete republike Srbije za četiri oblasti: Elektrotehnika, Zdravstvo i socijalna zaštita, Geodezija i građevinarstvo i Šumarstvo i obrada drveta.

Inovativnim i svežim pristupom radu i usavršavanju, TESLA CENTAR, polaznicima nudi kvalitetno teorijsko i praktično znanje u pozitivnom, poslovnom okruženju, savršenom za obrazovanje budućih vrsnih stručnjaka. Najbolji način za prevazilaženje raskoraka između teorije i prakse jeste uključivanje u realni sektor. Dobro je poznata prednosti praktične nastave kao odličan način za sticanje dodatnih znanja i veština, polaznicima TESLA CENTRA omogućena je praksa u najuspešnijim firmama, svaka u svojoj oblasti, u Novom Sadu.

Okrenut prema mladima, ali otvoren i za dokvalifikacije, TESLA CENTAR okuplja nastavni kadar sa višedecenijskim iskustvom u pomenutim oblastima rada na način koji, u današnje vreme, najbolje odgovara učenju i usavršavanju, uzimajući u obzir činjenicu da klasično obrazovanje nema kapacitet da zadovolji potrebe svakog individualca, budućeg profesionalca.

Obrazovni profil Elektrotehničar infomacionih tehnologija definitivno privlači pažnju u vreme ubrzanog razvoja IT i potražnje za ovim kadrom. Veliki je procenat mladih koji je istinski zainteresovan da se bavi IT-jem, te je ovaj smer savršen izbor.

Medicinska sestra tehničar je još jedan zahvalan i tražen profil. Nakon završenog četvorogodišnjeg školovanja, polaznici su osposobljeni da pružaju visokokvalitetnu negu i pomoć, onima kojima je pomoć potrebna.

U sklopu nastavnog programa, smera, medicinska sestra tehničar polaznici imaju mogućnost da nauče ili nadograde znanje Nemačkog jezika, i ukoliko su odlučni da svoju dalju karijeru nastave u inostrantvu odnosno u Saveznoj Republici Nemačkoj, TESLA CENTAR je omogućio i posao nakon završenog školovanja kao i smeštaj u Nemačkom gradu Minhen.

Tesla Centar nalazi se u samom centru Novog Sada u Ulici Modene 5a. 

Za sve informacije posetite sajt www.teslacentar.edu.rs, potražite ih na društvenim mrežama (instagramufejsbuku) ili pozovite na brojeve telefona: 021-66-22-662, 066-66-22-662, 066-66-22-664.

Autor: nsuzivo.rs, promo tekst

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments