The Frajle besplatnim koncertom zatvaraju Štrand Summer Fest

       

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 27. avgusta, održava se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest. Svečano zatvaranje ovogodišnjeg Štrand Summer Festa održaće se sutra, 27. avgusta uz bogat kulturno-zabavni program.

Pre samog zatvaranja, od 18 časova, zvanično će biti proglaseni pobednici iz kategorije “Najlepša devojka Štranda”, “Najlepši momak Štranda”, “Najlepši par Štranda” i “Najlepši osmeh Štranda” – uz prijatelje iz Orbita.

Zatim se “zalećemo ka finalu”: zatvaranje festivala uz svirku za koju će biti zadužene “Frajle”. Žurka kreće u 20 časova. Svi koji su bili i prošle godine znaju kakvu atmosferu mogu da očekuju, jee je tada bilo preko hiljadu ljudi.

Podsećamo, festival je otvoren 29. juna uz izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada, i uz odličnu svirku grupe Drum’n’ Zez.

“Ponosni smo na dva održana festivala “Dog Show”, čije interesovanje nije opalo ni u jednom momentu. Izabrani su psi u kategorijama: Najlepši pas, Najstilizovaniji pas, Najposlušniji pas i Specijalna nagrada žirija, a najbitnije je što je jedna cela porodica mogla da uživa u kompletnom događaju i da povede svog ljubimca, a na kraju još i da osvoji nagradu!”, poručuju iz organizacije.

U toku festivala, ostavljen je prostor i za izložbu “Osobe sa invaliditetom koje su menjale svet”. Polovinom jula posetioci Štranda mogli su da pogledaju postavku fotografija uz tekstove koji svedoče o dostignućima osoba koje su uz svoj hendikep uspele da promene nešto u ovom svetu u kom smo danas svi mi.

Ono na šta su organizatori posebno ponosni je humanost i sama pomisao na to da mladi ljudi zaista razmišljaju o tome koliko nečije malo nekome znači mnogo.

Naime, maturanti iz Elektrotehničke škole “Mihajlo Pupin” (razred E45) i Saobraćajne škole “Pinki” (nautički tehničari) poklonili su svoju nagradu za Najlepši maturski tablo koji je ove godine organizovao Color Media Communication i portal nshronika.rs, u saradnji sa OPENS-om, deci iz Sremske Kamenice, koja su zahvaljući njima provela dan pun avanture i znanja.

Do 27. avgusta svi ljubitelji najlepše dunavske plaže “Štrand”, kao i posetioci i turisti, mogli su da uživaju na prostoru ispod Mosta slobode u različitim programima i aktivnostima: od dečijih radionica, tribina, izložbi, filmskih večeri, preko izbora za najlepši par, devojku i momka, i najlepši osmeh Štranda, do sportskih takmičenje, nastupa bendova, vežbanja i drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments