Foto: Hiking Tour Serbia

Udruženja Ekotopia i Hiking Tour Serbia organizuju treću veliku akciju čišćenja Fruške gore pod nazivom “Hajka na smeće” koja će se održati u subotu, 08. avgusta.

Polazak je planiran za subotu u 10 časova sa železničke stanice u Novom Sadu (kod Lokomotive).

“Nakon dve izuzetno uspešne akcije planiramo da nastavimo dalje sa još većim entuzijazmom! Uz pomoć dobrih i plemenitih ljudi uspeli smo da obezbedimo sve što nam je neophodno kako bi naša lepotica sijala svojim punim sjajem. Svi učesnici imaju organizovan autobuski prevoz iz Novog Sada do Fruške gore i nazad, obezbedili smo vodu, zaštitnu opremu kao i džakove i rukavice. Nakon akcije okrepićemo se vege čorbicom koja će biti pripremljena za tu priliku. Takođe, svaki učesnik na poklon dobija i majicu. Dođite da se družimo, šetamo, uživamo u prirodi i damo naš skromni doprinos u očuvanju planine čiji smo česti gosti. Važno je da napomenemo da je broj učesnika je ograničen i da se svako ko želi da učestvuje u akciji treba prijaviti i tom prilikom kaže koju veličinu majice nosi”, navodi se u saopštenju organizatora.

Svi zainteresovani mogu da se prijave i dobiju dodatne informacije preko fejsbuk ili instagram stranice Hiking Tour Serbia ili na broj telefona +381643757891.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments