Foto: Pixabay.com

Jesen nam je uveliko stigla i upravo da bi ukrasili jesen sa raskošnim cvetovima hrizantema i viola, kao i jesenjim plodovima, organizuje se treća Novosadska cvetna pijaca. U petak i subotu, 16. i 17. oktobra će se održati treća Novosadska cvetna pijaca u jesenjem ciklusu, u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada.

Cvetne pijace se održavaju na platou ispred SPC “Vojvodina”. Radno vreme cvetne pijace je u petak od 8.30 do 19 časova, a u subotu od 8 do 18 časova.

Tokom trajanja cvetnih manifestacija posetioci će imati prilike da posete štandove izlagača cveća, sadnica, opreme za uređenje bašta i vrtova, meda i pčelinjih proizvoda, zdravstveno-bezbedne hrane, starih zanata, kreativaca. Novosadska cvetna pijaca je jedna od aktivnosti kojom se obeležava 30 godina “Novosadskog proleća”, 60 godina rada Pokreta gorana, a deo je projekta koji je podržala Gradska uprava za privredu.

Sledeća “Novosadska cvetna pijaca” je planirana za 23. i 24. oktobar 2020. godine.

Mole se svi posetioci “Novosadske cvetne pijace”, da pravilno nose maske za lice i da održavaju rastojanje od 1,5 metra.

Foto: Novosadska cvetna pijaca

“Pridružite nam se na ‘Novosadskoj cvetnoj pijaci’ koju će ukrasiti raskošni cvetovi hrizantema i viola, kao i razni jesenji plodovi”, navodi se u pozivu organizatora.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments