Treća prolećna Novosadska cvetna pijaca

       

Prolećni ciklus cvetnih pijaca odlično je započet i nastavlja se u istom tempu. Ovog petka i subote, 19. i 20. aprila, organizuje se treća “Novosadska cvetna pijaca”, i ovo će biti praznična i pretpraznična manifestacija.

Kako iz organizacije kažu cilj je da se promovišu mali proizvođači i da im se omogući da predstave svoje proizvode sugrađanima.

“Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost”, navodi se u saopštenju.

I ovog puta, Cvetne pijace će imati tri izložbene celine – izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, izložbu meda i hrane i izlagače umetničkih zanata.

Na dobro poznatoj lokaciji, plato ispred SPENS-a, svim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti veliki broj proizvođača cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, meda i hrane i izlagača umetničkih zanata.

Takođe, u subotu će se održati i radionica “Sasvim prirodna subota” za najmlađe sugrađane Goroljube, i sve one koji to žele da postanu, sa početkom u 10.30 časova.

Program “Sasvim prirodna subota” je započet u septembru 2017. godine i radionice se održavaju tokom školske godine, subotom, na različitim zelenim lokacijama u gradu.

Narednu “Cvetnu pijacu” planiramo da organizujemo nakon praznika, 10. i 11. maja 2019. godine.

 

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Boban
16/04/2019 20:02

Molim cistocu da ostave kontenjer za smece tamo strasno viditi smece na sve strane.