Foto:_ Trg preduzetništva

Trinaesti novosadski noćni bazar biće održan u petak i subotu, 5. i 6. jula na platou SPENS-a, ovoga puta u terminu od 19 do 1 čas.

“Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, već dve godine Novosađankama i Novosađanima pružamo mogućnost da se upoznaju sa radom i
gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača. Novosadski noćni bazar postao je redovna manifestacija. Koncept našeg bazara je rad sa malim proizvođačima i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer nijedan prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju. Na ovom okupljanju očekujemo još raznovrsniju ponudu naših izlagača, a svi posetioci biće u prilici da i ovog puta uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju”, poručuju iz Tima Trga preduzetništva i Novosadskog noćnog bazara.

I ovog puta, pored raznovrsne ponude izlagača očekuje vas i odličan zabavni program.
Svečano otvaranje zakazano je za petak, 5. jul, u 19 časova na platou SPENS-a.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments