foto: Promo

Sportsko-humanitarn akcija Trojka iz bloka održaće se u Novom Sadu u subotu, 26. maja od 17 časova, na platou ispred hale SPENS. Cilj akcije je pomoć socijalno ugroženim porodicama sa četvoro i više dece.

Simbolična donacija za učešće na turniru u brzom šutiranju trojki iznosiće 300 dinara, a organizatori poručuju da su svi dobrodošli.

Biće odigrana i revijalna košarkaška utakmica poznatih ličnosti Koš za sreću na kojoj očekujemo veliki broj poznatih sportista, umetnika i muzičara.

Pored toga sredstva se prikupljaju i slanjem SMS poruke na humanitarni SMS broj 7763 (cena jedne poruke je 100 dinara (bez PDV) za Telekom, Telenor i VIP).

Projekat Trojka iz bloka je humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki koji se od 2012. godine održava širom Srbije, Republike Srpske i sveta, uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, KK Crvena Zvezda i KK Partizan, kao i brojnih ponosnih sponzora, donatora i tehničkih sponzora.

Od 2005. godine, pod sloganom ,,Deca su naša budućnost”, Humanitarna organizacija Srbi za Srbe prikupila je 2,5 miliona evra donacija i pomogla više od 2.000 socijalno ugroženih porodica, u kojima živi oko 12.000 dece.

Pored pomoći porodicama, organizacija je u više navrata obezbeđivala pomoć za narodne kuhinje, bolnice i škole širom Srbije, Republike Srpske i regiona. Na svom zvaničnom sajtu  i fejsbuk stranici, organizacija svakodnevno objavljuje liste donatora kao i uvid u trenutno stanje na svim bankovnim računima u devet zemalja u kojima postoje zvanični ogranci.

Organizacija Srbi za Srbe upućuje javni poziv svim društveno odgovornim kompanijama i medijima da podrže humanitarnu misiju projekta Trojka iz bloka. Svi zainteresovani mogu pomoći i slanjem SMS-a na 7763.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments