Foto: JKP "Tržnica" Novi Sad

Javno komunalno preduzeće “Tržnica“ Novi Sad i dalje preduzima sve neophodne mere kako bi zaštitilo i omogućilo bezbedan rad za svoje zakupce i korisnike pijačnih usluga u uslovima pandemije korona virusa.

U okviru pojačanih mera higijene pored obavezne dezinfekcije pijačnog prostora nakon radnog vremena, dodatno se dezinfikuju pijačne tezge, platoi i platoi za smeštaj kontejnera.

Na Limanskoj, Detelinarskoj i Futoškoj pijaci ispred ulaza u mlečni deo postavljene su nove dezinfekcione barijere, a u zelenom delu svih pijaca dva puta dnevno dezinfikuje se prostor oko posuda za odlaganje smeća.

“Još jednom, podsećamo sve korisnike naših usluga, kao i posetioce pijaca, na obavezno nošenje zaštitnih maski prilikom ulaska i boravka na pijacama, kao i održavanje socijalne distance. Sredstva za dezinfekciju koja su dostupna zakupcima i kupcima se obezbeđuju ispred kancelarije šefa pijace”, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Za sve dodatne informacije u vezi sa poslovanjem JКP “Tržnica“ možete ih kontaktirati putem imejl adrese [email protected].

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments