Foto: NSEPK / J. Ivanović

Turistička organizacija Grada Novog Sada bila je ove sedmice domaćin kolegama iz regiona. Među turističkim predstavnicima koji su posetili naš grad, nalazili su se oni iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore, ali i novinari iz Rusije, koji su ovom prilikom snimili promotivni film o novosadskim turističkim atrakcijama.

Pod sloganom “Udahni, osjeti, doživi, zavoli Neum” Turistička destinacija Neum, u utorak, 24.maja, u novosadskom Hotelu Park, održala je prezentaciju ovog živopisnog gradića na Jadranskoj obali u Bosni i Hercegovini. U sredu, 26. maja, kolege i saradnici iz Crne Gore, uz podršku TONS-a održali su promociju u hotelu “Pupin” u Novom Sadu.

Potpisan protokol o saradnji između TO Budva i TO Novi Sad

Dana 26. maja, u prostorijama Turističke organizacije Grada Novog Sada, direktor TONS-a Branislav Knežević i direktorka TO Budva Maja Liješević, potpisali su Protokol o zajedničkoj saradnji na oporavku turizma od krize izazvane pandemijom COVID-19. Protokol obuhvata niz zajedničkih aktivnosti u cilju unapređenja turističke ponude Novog Sada i Budve.

Film o novosadskim atrakcijama

Televizijska ekipa iz Rusije, na čelu sa autorkom putopisne emisije Vladislavom Jaziri, u Novi Sad stigla je u četvrtak iz Beograda, a prva stanica im je bio fruškogorski manastir Krušedol i Sremski Karlovci. U Novom Sadu su proveli dva dana, gde su, između ostalog, otkrili tajne Petrovaradinske tvrđave, degustirali prepoznatljive vojvođanske specijalitete i uživali u obilasku naših kulturnih institucija.

TOS pokrenuo kampanju na Euronews

Turistička organizacija Srbije pokrenula je, u saradnji sa Euronews-om, promotivnu turističku kampanju, kojom se putnici širom Evrope pozivaju da se ovog leta posete Srbiju.
Euronews je vodeći evropski informativni kanal koji se emituje u 160 zemalja širom sveta. Kampanja će trajati do 16. juna na Euronews TV i digitalnoj platformi, a posrazumeva 40 emitovanja promotivnog video spota. U spotu je u prvom planu odmor u prirodi, a paralelno sa njim u okviru televizijske kampanje predviđeno je 20 emitovanja serijala pokretnih slika Novog Sada, laureata Evropske prestonice kulture 2022, i to na 9 evropsklih jezika.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments