Foto: Promo

Kontinental počinje da radi u nedelju u Novom Sadu, a na leto kreće sa gradnjom još jednog kompleksa, najavio je gradonačelnik Miloš Vučević i dodao da je veoma ponosan. 

-Kontinental fabriku smo dobili i kroz dobar rezulatat Istraživačkog razvojnog centra. Tu su oni angažovali naše malde stručnjake. Dvadesetak naših državaljana se vratilo iz Nemačke, Sjedinjenih Država, Rumunije da radi u svojoj zemlji. Živite u svojoj državi, pričate na svom jeziku i imate platu iznad državnog proseka- naveo je Vučević u gostovanju na TV Vesti.

Vučević se najavio da u Novi Sad dolaze kapitalne vrednosti, da skače tržišna cena rada i da će se praviti proizvodi veće vrednosti. Gradonačelnik se dotakao i izgradnje kovid bolnice u severnom delu Srbije.

-Ovo je za grad i lokalnu samoupravi ozbiljan izazov. Pripremili smo tri potencijalne lokacije koje ćemo predstaviti Vladi, predsedniku i ministrastvu zdravlja koja će biti izabrana- istakao je Vučević.

Tu je najavljena intenzivna i polu-intenzivna nega, a kasnije bi služila kao Gradska opšta bolnica, a potencijal ovog objekta gradonačelnik vidi upravo u tome.

Krizni štab zaseda sutra: Ne bih voleo da vidim svoj grad opet zaključan

Gradonačelnik se nada da nećemo ući u zatvaranje gradova i policijski čas.

-Ja razumem zdravstvene radnike i članove porodice kojima je neko bolestan ili preminuo od koronavirusa, ali mi moramo da vodimo računa o ekonomiji. Ja sam član Kriznog štaba i nije jednostavno odlučivati. Nadam se da ćemo sutra doneti najbolju odluku u 15 časova i naposletku želim da kažemo da je odgovornost na svim građanima- naveo je prvi čovek Novog Sada.

Nisam govorio 2019. godine o Belivuku

-Tada sam govorio o otuđenom delu stranke, a ne o Belivuku. Kasnije je usledilo da je mnogo gore nego što sam napominjao. To su ljudi koji su dobili odgovorna mesta u stranci i izvršnoj vlasti- rekao je Vučević.

Gradonačelnik je izjavio da je neko iz redova davao opoziciji lažne navode, kako bi Andrej Vučić, Jovanjica, bili

-Ja sam predsedniku rekao još tada da mora da raščisti situaciju i ljude iz najužeg okruženja. Logični tok misli mi vode ka adresama gde se sve to organizovalo. Ja sam se bavio političkom odgovornošću- prisetio se Vučević.

Izjavio je da je šokiran da je trebalo da se izvrši atentat na predsednika i da su bliski predsedniku radili protiv njega.

nsuzivo.rs

 

 

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Bilja
05/03/2021 08:37

GRADSKA DEPONIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!