Foto: China Daily

U Vojnoj bolnici u Petrovaradinu i Kliničkom centru Vojvodina trenutno se leči 290 pacijenta.

Zbog trenutne situacije i porasta broja zaraženih korona virusom Klinika za ortopediju Kliničkog centra Vojvodine ponovo će postati covid bolnica.

Osim Klinike za ortopediju, u Kliničkom centru Vojvodine obolele od korona virusa primaju i Infektivna klinika, ali i klinike za rehabilitaciju, urologiju, plastičnu hirurgiju, maksilofacijalnu i abdominalnu hirurgiju.

Podsetimo, objekat Doma zdravlja na Novom naselju od 04. novembra ponovo je određen za rad sa pacijentima sa sumnjom na Covid infekciju. Radno vreme ambulante je od 07:00 do 20:00 časova.

Glavni ulaz u objekat na Novom naselju predviđen je za pacijente sa sumnjom na Covid infekciju i za te potrebe uzeto je prizemlje i sve prostorije opšte medicine na I spratu. Dok se ambulanta za decu nalazi u delu objekta gde je radila na početku proglašenja epidemije, ulaz sa strane i vidno je obeležena.

Nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Miroslav
16/11/2020 18:32

Zapravo, kovid ambulanta na Novim Naselju radi 24h, i redovi su ogromni, uprkos predanom radu medicinskog osoblja. Svaka im čast, celu smenu ne staju. Naklon do poda!