U novosadskoj pošti pet pošiljaka kanabisa

       

U novosadskoj pošti juče, 5. novembra, carinici su pronašli i sprečili distribuiranje više od 50 semenki kanabisa koje su stigle u pet pošiljaka.

Najveći broj semenki ovog narkotika bio je namenjen primaocima u okolini Novog Sada.

Jedan od njih je od nepoznatog pošiljaoca očekivao 18 semenki spakovanih u pet pakovanja, a drugi četiri najlon kesice sa 10 semenki kanabisa koje je trebalo da stignu iz Španije.

Primalac u Subotici čekao je dve pošiljke sa istim nedozvoljenim sadržajem. U jednoj je pronađeno šest originalnih pakovanja sa ukupno 13 semenki ove biljke, a u drugoj još tri semenke koje su poslate u najlon kesici iz San Sebastijana u Španiji.

Nepoznati pošiljalac sa Malte uputio je ka Srbiji pošiljku sa 10 kesica semenki kanabisa, ali ni ona nije stigla do planiranog primaoca.

Autor: nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Gradjanin
06/11/2018 11:33

Veliki “uspeh” novosadske postanske carine. I ovakonista ne rade nego sede i maltretiraju narod lupetanjem proizvoljnih vrednosti na pošiljke iz kine i inostranstva. Ubedljivo najgora postanska carinarnica u drzavi! Puna bahatih neodgovornih i neprofesionalnih carinika!

Teodora
06/11/2018 14:02

Legalizujte sto pre…ali u medicinske svrhe…ocito je i ovaj komplet paketa isao u nadi za brze ozdravljenje bolesne…tesko bolesne dece!!! Sram bilo drzavu stoo ne prepoznaje zloupotrebu od medicinske upotrebe…Svetski naucnici dokazali….ali..dzabe….i to ce naravno sada da podele medjusobno…a neka deca ce biti uskracena za lek..i umirace u bolovima