mojnovisad.rs

Četvrti novosadski noćni bazar održaće se na Ribljoj pijaci u Novom Sadu u petak, 16. marta, od 18 časova do ponoći.  

I ovog puta, Novosadski noćni bazar na Ribljoj pijaci okuplja male proizvođače i izlagače, umetnike, kreativce i sve koji poštuju njihov rad. Svoje učešće prijavio je rekordan broj izlagača, njih preko 330. Oni će predstaviti bogat asortiman svojih proizvoda – hranu i piće, umetnička dela, unikatnu garderobu i obuću, nakit i prirodnu kozmetiku.

Organizatori i za ovaj bazar pripremaju veliki broj iznenađenja, nagrada i humanitarnih akcija.

Novac prikupljen u humanitarnoj akciji namenjen je za lečenje male Nađe, Sigurnu žensku kuću, kao i za Inkluzivno edukativni salaš “Filipus” u Šajkašu.

Izvlačenje nagrada za posetioce bazara predviđeno je za 22 časa, a najsrećniji će osvojiti neke od brojnih proizvoda sa štandova izlagača.

Prema rečima organizatora, kako bi proces kupovine i prodaje bio još bolji, pripremljn je i prateći program u kom će savremeni dobošari prenositi znanja o važnosti brendiranja, socijalnog preduzetništva, razvoja preduzetništva mladih i ženskog preduzetništva. Obuća ‘’Raša’’ demonstriraće posetiocima proces izrade cipela, a ”Invictabike” reparaciju bicikla.

Sve ovo biće praćeno i dobrom hranom, zabavom i muzikom. Posetioce će zabavljati Pop hor radio, Miša Blizanac sa inkluzivnim horom, beočinski folklorni ansambl koji će se posetiocima predstaviti u rok izdanju, a svi će imati priliku id a se razmrdaju uz zumba pokrete.

Novosadski noćni bazar organizuju Udruženje ’’Putevima preduzetništva’’ i Business Cafe, uz podršku Grada Novog Sada.

autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments