Foto: Novosadski maraton

27. Novosadski polumaraton 2020 biće održan u nedelju, 22. marta. Pripreme i prijave su u toku.

Dugopelenaši pužu na 4 m, poletarci i školarci trče iz zadovoljstva na malo duže staze a građani imaju mogućnosti da se pripreme za 6 km pojedinačno ili u timu ( 3-6). Za one najspremnije trke na stazi od 10.5 km ili 21 km.

Rok za prijave je 13. mart. To je ujedno i rok za plaćanje startnine. Plaćanje startnine i prijavljivanje nije moguće na dan trke. U koliko neko želi da se prijavi posle isteka roka mora prvo da kontaktira organizatora prekao emaila: [email protected], u suprotnom se prijava neće uvažiti.

Sve prijave i uplate posle 13. marta, neće biti prihvaćene. Prijava na dan trke nije moguća.

Preuzimanje startnih brojeva i učesničkog paketa je moguće za sve trkače koji su se u roku prijavili i uplatili startninu. Preuzimanje je 21. marta u periodu od 17 do 19 časova i 22. marta od 7 i 30 časova do 9 časova, kod Trga slobode u centru Novog Sada.

Pravo učešća:

  • Punoletna lica imaju pravo ućešća na sopstvenu odgovornost
  • Maloletna lica – Ne mogu učestvovati na 21km, a za učešće na trci od 10km ili 6km moraju priložiti pismenu saglasnost roditelja i potvrdu lekara.
  • Punoletna lica koja nisu psiho-fizički spremna i sposobna da podnesu napore učestvovanja u nekoj od trka ne mogu učestvovati.
  • Takođe nije dozvoljeno učestvovanje ni u jednoj od trka, osobama kojima od strane lekara nije preporučena ili je zabranjena fizička aktivnost ili naprezanje.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments