Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-U saradnji sa strukom odgovorno smo pristupili zadatku da popularizujemo što više vakcinaciju među mladima iz razloga što su oni najkritičnija grupa. Novi Sad do sada ima oko 250.000 vakcinisanih građana – rekao je Ognjen Cvjetićanin, član Gradskog veća za omladinu i sport. 

Danas je u Univerzitetskom kampusu postavljen mobilni punkt za vakcinaciju, sa ciljem da se mladi vakcinišu. Autobus će u Univerzitetskom kampusu biti smešten narednih nekoliko dana, a zainteresovani građani i studenti mogu da prime Fajzer i Sinofarm vakcinu.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Imamo dobre najave i od Exit-a i ostalih festivala da će se održati ove godine. Naravno, jedan od uslova biće da je publika vakcinisana. Takođe, kao Grad se trudimo da organizujemo i besplatno putovanje na Zlatibor, četiri dana sa prevozom i punim pansionom, u sredu će odavde krenuti oko 200 studenata- rekao je Damjan Ničić, savetnik gradonačelnika za saradnju sa mladima.

Ničić je naveo i da se očekuje akcija sa Exit festivalom u centru grada gde će biti postavljen kombi sa muzikom i gde će se deliti besplatne karte.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments