Učenici Saobraćajne škole odneli poklone u Dečiju bolnicu

       

Učenici Saobraćajne škole su drugarima iz Dečje bolnice odneli dva profesionalna inhalatora, kupljena novcem prikupljenim u toku humanitarne akcije “Pinkijeve zvezde”.

Učenici su u okviru takmičenja bili u prilici da pokažu različite talente, a pobednici Radovan Lečić, učenik odeljenja TUT 31, Jovan Dimitrijević iz odeljenja PTT 21, zajedno s drugaricom iz škole, takođe učesnicom programa Jovanom Simić iz odeljenja TDS 23, posetili su bolnicu i uručili poklone.

“Bila nam je čast da se takmičimo i svojim učešćem doprinesemo da se mališanima kupi nešto od neophodnog materijala”, rekao je za Dnevnik, Radovan Lečić, pozivajući i druge škole da organizuju takve i slične akcije.

U ime Dečje bolnice, zahvalnost su izrazili direktorka dr Jelena Antić, glavna sestra Borka Dragišić i portparolka te ustanove Andrea Đuretić. Ova manifestacija tradicionalno se održava duže od decenije i uvek je humanitarnog karaktera. Od prošle godine pomoć se prikuplja za mališane s Onkološkog odeljenja Dečje bolnice. Podršku za tu i sve druge akcija svesrdno daje uprava škole, s direktorom mr Srđanom Bojovićem na čelu.

Izvor: Dnevnik.rs

Komentari: