Već osam godina udruženje “Čepom do osmeha” vredno i naporno radi, kako bi olakšali i ulepšali živote što većeg broja dece i omladine, a ovoga puta mogu da se pohvale činjenicom da će u toku ove nedelje uručiti pomagalo u Aranđelovcu, tačnije 54. pomagalo od samog pokretanja akcije.

Mnoštvo pređenih kilometara i sati sakupljanja, puno vrednih i požrtvovanih volontera i 500 tona plastičnih čepova, doveli su do toga da iza udruženja “Čepom do osmeha” bude 54 dečija osmeha, usrećenih porodica i da će tokom ove nedelje obradovati devojčicu Teodoru, koja ih sa nestrpljenjem očekuje.

Teodora Vlajković je četrnaestogodišnja devojčica koja boluje od cerebralne paralize, što joj
onemogućava da hoda samostalno i bez oslonca.

“Zbog toga smo odlučili da je obradujemo Dynamico hodalicom, koja će imati pozitivan uticaj na njenu rehabilitaciju i omogućiti joj lakše kretanje i bolje korišćenje sopstvenih potencijala u svakodnevom životu i aktivnostima. Zbog svega navedenog, pozivamo vas da medijski ispratite ovaj događaj, koji je veoma važan za nas, jer je svako naredno uručenje sastavni deo emocije koja je zaštitni znak Udruženja”, navodi se u saopštenju udruženja “Čepom do osmeha“.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments