Devojčicu Janu S. (13) iz Kisača, koja je nestala je 26. avgusta u Novom Sadu, pronašla je novosadska policija.

PROČITAJTE: Nestala trinaestogodišnja devojčica u Novom Sadu

Ona je nađena, bez vidljivih povreda, u okolini Novog Sada, posle intenzivne dvodnevne potrage policijskih službenika.

Kako nezvanično saznaje Kurir.rs, juče je uhapšen očuh Jablan V. (39) iz Kisača zbog sumnje da je u više navrata već neko vreme silovao devojčicu Janu S.

O njenom pronalasku obaveštena je majka Marija V, odnosno žena koja ju je usvojila i koja će preuzeti devojčicu, kao i nadležni Centar za socijalni rad.

Izvor: Kurir.rs

6 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Mara
28/08/2019 11:32

Ovo su veoma privatne informacije, slika devojke je na svim portalima i drustvenim mrezama, da li ste vi svesni sta radite objavljivanjem ovakve informacije. Ona je dete nije cak ni mlađi maloletnik. Nemate pojma o novinarstvu, jeste li svesni sta ste ucinili sada toj devojcici za ceo zivot??

Aleksandar
28/08/2019 13:35
Reply to  Mara

Citam i ne verujem. Ako ovo cita neki advokat sa imalo milosti, neka stane iza ove devojčice, izvuče debele pare od svih ovih koji su objavili vest. Znam da nema tih para koje ce ispraviti bilo šta, ali nije u redu da ovo prođe nekaznjeno

Sonja
28/08/2019 11:43

Da je sreće pa da nikad ne izađe odatle!

Don
28/08/2019 11:46

Devojcica je pobegla zbog toga sto je doticna inspektorica naredila da se vrati kuci sa majkom a ona naravno nije htela zbog toga sto se desavalo. A i sad je prica da mora kuci sa majkom sto naravno ponovo nece… Ima gde da bude samo da se ne vrati tamo…
Srbija, zakon, razum…

Milutin
28/08/2019 13:01

Mislim da je krajnje vreme da država zaštiti pošten narod ove države i to tako što će se narko dileri, pedofili, silovatelji i sav ostali slican šljam osuđivati na doživotni zatvor i to sa radom u rudnicima, bez mogućnosti pomilovanja..Bezbednost, Slobodu i posao to treba obezbeđivati narodu maksimalno!

Milutin
29/08/2019 01:39
Reply to  Milutin

Da je tako lako ne bi ih vise bilo. Ne budi glup