Uhapšen zbog pokušaja pljačke prodavnice u Novom Sadu

       
Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su R. B. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da je pokušao da učini krivična dela razbojništvo i teška krađa.

Sumnja se da je, juče, maskiran kapuljačom, zapretio radnici jedne prodavnice i tražio joj novac, a da je, zatim, pokušao da obije frižider sa pićem.

Pošto nije uspeo, pobegao je, a iste večeri je pronađen i uhapšen.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo i iznudu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su V. M. (1996) sa područja Bačkog Petrovca, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela razbojništvo i iznuda.

On se tereti da je, noćas, u kući jednog meštanina Кulpina, uz pretnju nožem oduzeo vlasniku 100 evra i 500 kruna.

Ujutru je, kako se sumnja, pozvao telefonom oštećenog, zahtevajući od njega da donese još 500 evra na određenu lokaciju.

Efikasnom intervencijom policije, osumnjičeni je uhapšen na licu mesta i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

Obaveštenje

U subotu, 31. avgusta, sa početkom u 18 i 45 časova, na stadionu “Кarađorđe”, odigraće se prvenstvena fudbalska utakmica između ekipa “Vojvodine” iz Novog Sada i “Crvene zvezde” iz Beograda.

U skladu sa članom 52. Zakona o policiji, Policijska uprava u Novom Sadu snimaće i fotografisati učesnike ovog sportskog događaja.

Autor: nsuzvio.rs/MUP

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments