Uhapšen zbog trgovine drogom, u pokušaju bekstva autom udario u službeno vozilo

       

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su B. K. (1979), sa područja Temerina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uništenje i oštećenje tuđe stvari i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Pregledom osumnjičenog i pretresom stana koji koristi, policija je pronašla oko 450 grama heroina, digitalnu vagu sa tragovima narkotika i znatnu sumu novca, u domaćoj i stranoj valuti, za koji sumnja da je stečen prodajom droge.

Prilikom hapšenja, B. K. se oglušio o naređenje policije da se zaustavi i udario je svojim autom u službeno vozilo u kome su, tom prilikom, lakše povređena dva inspektora. Zatim je ometao policijske službenike u vršenju dužnosti, odbijajući da izađe iz vozila.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

Autor: nsuzivo.rs

2
Komentari:

2 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
2 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Dunjci

Cuvajte se inspektori

Drug Ilija

Takva lica nisu potrebna ovom društvu i vreme je da počnu da se oni boje naroda, a ne narod njih..dosta je taj šljam prljao naše ulice! Pod hitno doneti zakon gde će takvi biti dugooo van slobode…